Cum mai poți folosi apa minerală carbogazoasă – Top sfaturi extrem de utile

0
169

Cum mai poți folosi apa minerală carbogazoasă – Top sfaturi extrem de utile

Știm cu toții că apa minerală carbogazoasă face clătitele mai pufoase, însă sfaturile de aici sunt ceva mai diferite, dar extrem de utile.


Apa minerală carbogazoasă se găsește în aproape orice gospodărie, ea fiind perfectă pentru rețete precum clătite, dar și pentru a fi consumată ca atare. Cu toate acestea, apa minerală este utilă și pentru multe alte activități în gospodărie.

Apa minerală carbogazoasă, perfectă pentru plantele tale

Nu arunca apa minerală ce a rămas pe fundul sticlei, ci folosește-o pentru a stropi plantele din grădină și pe cele de apartament.

Mineralele din apă carbogazoasă ajută plantele să crească. Pentru a obține cele mai bune rezultate, udă florile cu apă minerală cam o dată pe săptămână.


Curățarea vaselor de fontă

Mâncarea are un gust mult mai bun când este preparată într-un vas de fontă. Cu toate acestea, curățarea vasului de fontă nu este deloc plăcută. Poți să îți simplifici munca turnând puțină apă gazoasă în vasul respectiv, înainte ca acesta să se fi răcit complet. Bulele vor împiedica lipirea resturilor de mâncare de pereții vasului.

Îndepărtarea ruginii

Pentru a putea slăbi șuruburile și pe ulițele ruginite, toarnă apă minerală peste ele. Carbonatarea ajută la îndepărtarea ruginii.

Redarea culorii părului

În cazul în care părul tău blond capătă o nuanță verde după ce ai înotat într-o piscină cu prea mult clor, nu te panica. Tot ce trebuie să faci este să îți clătești părul cu apă minerală carbogazoasă și acesta își va recăpăta culoarea.


Calmarea durerilor de burtă

Puțină apă minerală cu un strop de bitter digestiv vor face minuni în cazul unui stomac deranjat de o indigestie sau de mahmureală.

Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

Processed with VSCOcam with 4 preset

sursa foto: Pinterest