Cum mai poți folosi fixativul pentru păr – Metode ingenioase și eficiente

0
385

Cum mai poți folosi fixativul pentru păr – Metode ingenioase și eficients

Fixativul pentru păr te ajută să îți aranjezi rapid coafura, fără vizite la salon și fără bătăi de cap. Cu toate acestea, nu multă lume știe că fixativul poate fi refolosit într-o mulțime de moduri ingenioase și eficiente.


Exterminarea muștelor

Cu ajutorul fixativului, de fiecare dată când te sâcâie o muscă pătrunsă în casă, poți să scapi de ea pulverizând puțin spray.

Asigură-te că fixativul este solubil în apă, astfel încât atunci când ajunge și pe perete să poți șterge pata. Fixativul funcționează la fel de bine și cu viespile sau cu albinele.

Curățarea petelor de pix – Cum poți folosi fixativul

Dacă micuțul tău ți-a murdărit geanta cea nouă cu pix, poți da cu fixativ pentru a șterge. Este un truc care funcționează rapid și care pe mine m-a salvat din multe situații neplăcute.


De asemenea, fixativul șterge și urmele de ruj de pe cămașă. Tot ce trebuie să faci este să dai cu puțin fixativ acolo unde este murdar, să lași să acționeze câteva minute și apoi poți să speli piesa textilă în mod normal.

Intrebuintari uimitoare ale zatului de cafea in gospodarie

Prelungește viața unui dres

Dresurile sau șosetele de nailon se pot strica foarte repede. Pentru a reduce deteriorarea prea rapidă a ciorapul, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțin fixativ pe vârfurile unei perechi noi. Acesta va întări firele și va face ca dresul să reziste mult mai mult.

Conservarea unei coronițe de Crăciun

Fie că ai făcut tu o coroniță de Crăciun sau că ai cumpărat-o de la magazin, aceasta fiind proaspătă și verde, plină de sevă, va începe să își piardă acele și să se usuce.


Pentru a îi menține aspectul frumos, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi pe ea puțin fixativ, imediat ce ai adus-o acasă. Stratul de fixativ va împiedica evaporarea umezelii din ace.

10 Intrebuintari ale otetului in casa ta – Cum sa il folosim eficient

sursa foto: Pinterest