Cum mascam portiunile inestetice din gradina – idei practice

0
8599

Cum mascam portiunile inestetice din gradina – idei practice

Iata ca vremea capricioasa de afara le-a zadarnicit planurile celor care si-au propus sa-si amenajeze gradina. Chiar si asa, noi continuam sa va prezentam idei practice de a realiza decoratiuni astfel incat sa va puteti mandri cu cea mai frumoasa curte din cartier.


Micile gardulete din lemn, care delimiteaza gradina de flori de restul curtii, sunt niste constructii usoare si accesibile oricui. Cu ajutorul lor puteti masca anumite portiuni care nu va plac ca si aspect sau puteti infrumuseta spatiile de flori cu ele. In ambele cazuri isi dovedesc utilitatea. Ei bine, despre astfel de decoratiuni vom vorbi in acest articol.

Asa cum am spus si mai inainte, astfel de decoratiuni fac parte din categoria proiectelor care se realizeaza cu mare usurinta chiar si de catre cel mai putin priceput dintre noi.

Daca ar fi sa faceti un inventar al lucrurilor de care veti avea nevoie, veti constata ca singurele accesorii sunt cateva scanduri, o mana de cuie si putina vopsea alba sau colorata, depinde ce preferati.


Ca si sugestie, puteti folosi cu succes scandurile rezultate din dezmembrarea unor paleti, spre exemplu. Va rezulta o cantitate suficienta de material lemnos pentru confectionarea unui astfel de gardulet. Restul depinde de mana mesterului care le asambleaza.

Ca si nuanta potrivita pentru ele pare a fi culoarea alba, deoarece ar pune si mai mult in evidenta florile alese spre a fi imprejmuite.

Pe cele colorate vi le recomandam atunci cand vreti sa mascati portiunile inestetice din gradina, cum ar fi jgheaburile de scurgere a apei de pe casa sau portiuni de pereti exteriori care s-au cam deteriorat.


Pentru un plus de design puteti adauga lampi solare sau obiecte decorative confectionate manual cum sunt coliviile pentru pasari.

Daca v-au placut aceste idei practice, nu uitati sa le distribuiti si prietenilor vostri. Priviti!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto