Cum montam oglinda in baie astfel incat sa transforme incaperea

0
2109
oglinda in baie

Cum montam oglinda in baie astfel incat sa transforme incaperea

Oglinda este prezenta in orice baie, insa modalitatile de a o pune in valoare pot fi diferite si creative. Chiar daca ai o baie simpla, o poti decora folosind un element aparte, care sa o scoata in evidenta.


Astazi, vreau sa discutam despre cateva modalitati creative pentru a scoate in evidenta oglinda din baie si pentru a schimba putin decorul incaperii.

Oglinda suspendata

In majoritatea bailor putem observa clasica oglinda fixata pe perete. Nimeni nu spune ca aceasta nu este o idee buna, insa a devenit prea populara.

Pentru a adauga un element de interes in baia ta, foloseste o franghie puternica sau o bara din metal fixa pentru a suspenda oglinda.


Nu in ultimul rand, asigura-te ca oglinda este stabila si ca se afla intr-o pozitie de echilibru. Cel mai este este sa apelezi la un profesionist pentru a monta oglinda suspendata. Astfel, vei fi sigur ca nu exista niciun pericol!

Oglinda suspendata este o solutie potrivita si pentru baile care au o fereastra in dreptul chiuvetei.

Oglinda prelungita

Alege sa pozitionezi oglinzi pe ambii pereti, astfel incat aceasta sa para ca este una singura. Aceasta metoda este una care va da impresia unui spatiu mai incapator si este o idee perfecta pentru o baie micuta. De asemenea, este o idee buna de a decora peretii din baia ta.


Deoarece oglinda iti da impresia unui spatiu marit si mai luminos, aceasta idee poate fi ideala pentru baile care nu au ferestre.

Oglinda cu brat telescopic

Oglinda cu brat telescopic este reglabila si poate fi ajustata exact cum iti doresti. Iesi in oras si vrei sa vezi intreaga tinuta pe care o porti? Fixeaza oglinda in asa fel incat sa poti face acest lucru.

Te machiezi si vrei sa aduci oglinda mai aproape? O oglinda cu brat telescopic este perfecta in acest sens!


Oglinzile pot fi ideale pentru familiile care au copii deoarece pot fi ajustate in functie de fiecare membru al familiei.

Aceasta oglinda poate fi pusa ca si accesoriu in plus in baie sau ca si oglinda principala.

Ilumineaza oglinda!

Daca preferi stilul clasic, dar vrei sa adaugi ceva in plus, alege oglinda iluminata. Este ideala pentru a aplica un machiaj perfect, dar si pentru a scoate baia in evidenta cu un element stilat.

Alege o astfel de becuri led cu lumina calda, ideala pentru baie, care sa nu deranjeze privirea.

oglinda iluminata

Oglinda dubla

Pentru un plus de eleganta in baie, alege sa dublezi oglinda. Foloseste doua oglinzi de baie si pozitioneaza-le pe peretele din aceasta incapere.

De cele mai multe ori, se dubleaza oglinda daca exista spatiu suficient si pentru o chiuveta in plus, insa daca ai un perete destul de mare, poti dubla oglinzile doar pentru a schimba decorul incaperii.

Alege sa decorezi baia intr-un stil diferit pentru a o scoate in evidenta.

sursa foto: Pinterest