Cum ne organizam raftul cu cosmetice – 15 idei practice

0
540

Cum ne organizam raftul cu cosmetice – 15 idei practice

Nu exista doamna careia sa nu-i placa sa se macheze atunci cand iese din casa si oricat de multe cosmetice am avea tot ne mai cumparam altele, pentru ca apar noutati care sunt in trend si ni le dorim.


Si acum vine intrebarea noastra. Cate din cosmeticele pe care le aveti sunt intr-o ordine desavarsita pe etajera din baie, fara sa se amestece cu celelalte obiecte personale? Nu trebuie sa ne raspundeti, deoarece aproape ca ghicim raspunsul :)

Prin urmare ne-am gandit la cateva idei practice de a fi cat mai organizate din acest punct de vedere si pentru a nu mai primi reprosuri, ca mai bine de jumatate din spatiul de pe etajera este ocupat doar de produsele noastre, iar ei, domnii, abia daca mai au loc sa-si puna o periuta de dinti.

De aceea pentru a eficientiza spatiul ocupat de cosmeticele noastre, ce spuneti de modul de a tine periile pentru machiaj intr-un bol in care s-au pus in prealabil niste boabe de cafea? O idee buna nu-i asa?


 

 

idei practice

O idee buna ar fi aceea de a le separa pe categorii.

idei practice

In cazul in care veti considera ca este inutil sa consumati boabele de cafea in felul acesta, puteti apela cu succes la niste pietricele mici pentru a tine organizate micile pensulite cu care va machiati zi de zi.

Daca aveti prea multe cutii cu farduri, le puteti tine intr-o ordine desavarsita daca le veti aplica un magnet pe spate, pentru ca mai apoi sa le tineti pe un suport din metal. Cam acelasi sistem ca la figurinele cu magneti pentru frigider. Iar daca nu stiti cum sa-l confectionati, v-am pregatit noi un tutorial din care sa va inspirati. Iata!


idei practice

O idee buna este acest dulap compartimentat pe categorii de produse.

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto