Cum ne organizam spatiul pentru calcat rufe – 16 idei practice de amenajari

0
3513

Cum ne organizam spatiul pentru calcat rufe – 16 idei practice de amenajari

Ne place sau nu, calcatul hainelor face parte din activitatea noastre zilnica. Toate doamnele stiu din experienta personala, inclusiv a noastra, ca a calca rufe nu este o indeletnicire prea placuta si asta deoarece, din lipsa de timp, calcam pe fuga si doar ceea ce imbracam in ziua respectiva. Pe de alta parte am vrea sa credem ca exista o multime de gospodine carora le place aceasta activitate, prin urmare ne-am gandit, si intr-un caz si in altul, ca aceste idei practice le vor fi de folos.


Asa cum am spus si mai devreme, pentru a deveni o placere si a economisi cat mai mult din timpul nostru pretios, amenajarea unui spatiu pentru calcatul rufelor, este absolut necesar in orice locuinta. Ne este mult mai la indemana, spre exemplu, sa avem incorporat sub blatul de la bucatarie o masa de calcat extensibila.

Dar nu doar in mobila de bucatarie putem incorpora o masa de calcat, ci si in sifonierul din dormitor, spre exemplu. Putem sacrifica un mic sertar doar pentru asa ceva.

Nu ne-am fi imaginat vreodata ca dupa o oglinda poate exista o masa de calcat, de aceea aceasta idee ni s-a parut destul de interesanta, imaginile de astazi vorbind de la sine.


Un alt mod la indemana sunt acele dulapuri de mici dimensiuni in care gasim si o masa de calcat dar si mici etajere pentru fierul de calcat sau alte accesorii cum sunt spray-urile pentru stropit sau pentru parfumat.

Spatiul din dosul usilor reprezinta cea mai buna alegere pentru a incadra un dulap cu masa de calcat incorporate. Avem o multime de exemple in acest sens.

Daca si voi astfel de idei pe care le-ati pus deja in practica, nu ezitati sa le impartasiti cu noi.


idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto