Cum ornam platourile cu aperitive? Sugestii de prezentare si idei practice aici

Cum ornam platourile cu aperitive? Sugestii de prezentare si idei practice aici

Este lesne de inteles de ce am ales astfel de idei practice. Le-am ales deoarece mai sunt cateva zile pana la sarbatori si a venit timpul sa ne dovedim priceperea atat din punct de vedere al gustului pe care il vom da mancarurilor cat si al felului cum le vom orna.


Toate gospodinele si-au stabilit meniul de Paste, inclusiv noi, iar in functie de acesta ii putem impresiona sau nu pe oaspetii pe care ii asteptam la masa de sarbatori. De aceea daca vrem ca totul sa fie la superlativ, poate ca nu ar fi rau sa ne inspiram din aceste idei de a prezenta aperitivele intr-un mod cat mai apetisant, dovedindu-ne atat noua cat si musafirilor, calitatile de cele mai bune gospodine.

Asadar, daca si voi ati inclus in meniul de anul acesta creme din branza dulce, ce parere aveti de ideea de a le servi in niste cornete facute din aluat fraged. Cu siguranta ne veti spune ca, ocupate fiind cu celelalte preparate, nu mai aveti timp si pentru asa ceva. Insa avem pentru voi o idee geniala. Puteti folosi cornete de inghetata, cornete pe care le gasiti de cumparat in orice mare magazin de cartier. Ornate cu doua sau trei fire de patrunjel verde, nu pot arata decat apetisant.

idei practice

In afara de branza dulce, ati inclus in meniu si oua umplute? Iata un mod simplu de a le transforma in minicosulete delicioase, a caror toarta o puteti face din fire de ceapa verde.


idei practice idei practice

Idei de a prezenta aperitivele in cosulete din cascaval.

idei practice idei practice

Impresioneaza-ti musafirii cu aceste idei de a orna aperitivele folosind grisine crocante. Iata!

Idei de a coace din aluat de paine cosulete pe care le puteti folosi ca suport pentru o delicioasa salata asortata.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI