Cum poti sa transformi scaunele vechi – 15 idei interesante

0
1532

Cum poti sa transformi scaunele vechi – 15 idei interesante

Pentru a transforma un scaun in decoratiuni interesante nici macar nu va trebuie mult. Aveti aici 15 idei din care sa va inspirati.


Sunt lucruri de care v-ati bucurat atunci cand v-au fost daruite, iar daca persoana de la care le-ati primit va este apropiata sufletului, atunci e si mai bine. Daca printre astfel de lucruri care v-au fost daruite se numara si un model deosebit de scaun si vreti sa-l transformati in ceva inedit, priviti in imaginile de astazi cateva idei interesante dar mai ales folositoare.

Iata asadar cum puteti transforma spatarul unui scaun intr-un cuier pentru haine destul de interesant. Stati la casa si aveti o curte mare cu multe flori? De ce nu ar fi un astfel de scaun un bun suport pentru o floare agatatoare?

Va doriti un loc din gradina voastra pe care sa-l amenajati intr-un mod inedit? Nimic mai simplu. Priviti ce etajera frumoasa pentru flori poate iesi din spatarul unui astfel de scaun.  Vreti sa amenajati un leagan pentru cei mici? Iata ce usor poate fi facut. Imaginile vorbesc de la sine.


Asadar, daca va plac lururile vintage si va doriti astfel de decoratiuni, puteti sa le realizati inspirandu-va din articolul pe care i l-am pregatit astazi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

sursa foto