Cum pozitionam corect tablourile din casa – 12 idei practice

0
1282

Cum pozitionam corect tablourile din casa – 12 idei practice

In general dupa o redecorare e nevoie si de o reasezare a tablourilor din casa. Dar pentru ca nu toata lumea stie sa le pozitioneze corect, in asa fel incat imaginea lor de ansamblu sa fie una perfecta, v-am pregatit o serie de idei practice in acest articol.


Chiar daca vorbim de tablouri cu peisaje sau de fotografii inramate, ideea de foto wall a prins si la noi.  Mai stim despre tablouri ca sunt foarte frumoase iar faptul ca nu toate au aceeasi dimensiune, aproape de fiecare data intampinam probleme cu asezarea lor pe un perete din casa.

 

Nu doar locul de deasupra canapelei poate fi amenajat cu multe tablouri, ci si cel de deasupra servantei din hol, spre exemplu. Insa indiferent de locul pe care il veti alege pentru ele, vor arata spectaculos. Iata!

Pentru a reusi sa le pozitionati corect, va sugeram sa faceti mai intai cateva probe. Cum? Simplu. Decupati doua sau mai multe forme din hartie, lipiti-le cu putina banda adeziva exact in locul pe care v-ati propus sa-l decorati.


idei practice

Unul din locurile care ramane gol si care ar trebui pus in valoare cu astfel de obiecte decorative, este locul de deasupra canapelei. Prin urmare daca vreti sa stiti care sunt cele mai bune combinatii va invitam sa urmariti imaginile de mai jos.

idei practice

idei practice

sursa foto