Cum punem accentul pe culori pentru a evidentia livingul – Idei de amenajari interioare

0
3942

Cum punem accentul pe culori pentru a evidentia livingul – Idei de amenajari interioare

A ajuns la urechile noastre zvonul ca movul este culoarea in trend de anul acesta. Evident ca acum urmeaza sa ne intrebam, retoric bineinteles, daca ne vom apuca de redecorat casa punand accent pe o astfel de culoare doar pentru a fi la moda. Categoric nu. De aceea am pregatit o multime de idei de amenajari interioare in culori calde, dar nu numai.


Prin urmare, speram ca sunteti de acord cu noi atunci cand spunem ca pentru a ne simti confortabil in casa in care locuim, singurul lucru care conteaza este faptul ca o putem decora cu mobilier dupa cum ne place si dupa bugetul pe care il avem pentru asa ceva. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, starea de bine ne-o confera si culorile pe care le alegem pentru canapele sau fotolii, dar si pentru perdele sau pentru pereti.

Si daca tot am amintit de culori, ne-am zis ca nu ar fi rau sa va supunem atentiei idei de a face combinatii, in asa fel incat atunci cand veti dori sa decorati sau sa redecorati interiorul sa pastrati un echilibru de sus pana jos.

Speram ca ne veti da voie sa ne exprimam o parere personala, spunandu-va ca ne plac amenajarile in culori calde precum bejul sau verdele deschis.


Facand o paranteza a ceea ce am spus mai inainte, trebuie sa va mai spunem ca din categoria culorilor calde fac parte verdele deschis, galbenul sau rosul, iar movul, culoarea in trend a anului 2018, face parte din categoria culorilor reci, ca si albastrul de altfel, si nu vom gasi vreodata o armonie intre albastru si galben, doua culori care genereaza un contrast inalt care nu place ochiului.

Prin urmare va invitam sa va inspirati din imaginile de mai jos!

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

sursa foto