Cum putem profita util si creativ de spatiul din jurul copacilor

0
1133

Cum putem profita util si creativ de spatiul din jurul copacilor

Gasim 22 de idei noi, gata de a fi puse in aplicare de catre voi, chiar in acest articol. Va incurajam sa profitati de tot spatiul de care dispuneti in curte, chiar si cand vine vorba de spatiul din jurul copacilor, un loc ce pare a fi greu de utilizat. De ce spunem acest lucru? Spatiul din jurul unui copac nu poate fi folosit inspre a construi un foisor deoarece este prea mic, dar nici nu putem folosi pamantul pentru a planta ceva, deoarece pamantul este pretentios, iar spatiul este insuficient. In acest sens, va propunem cateva idei numai bune de pus in aplicare.


Loc pentru recreere, amenajat chiar in curte

Copiii se pot juca, iar cei mari pot bea linistiti o limonada sau o racoritoare. Avem nevoie de scanduri pentru a amenaja podeaua, pe care putem sa le vopsim sau sa le dam cu lac, pentru ca lemnul sa se pastreze mai mult timp.

Avantaje

  • Loc umbros, ferit de razele soarelui
  • Spatiu in care ploaia usoara de vara nu patrunde
  • Buget mic pentru amenajare

 

spatiul din jurul copacilor (6)

Banci din lemn sau piatra naturala

Daca iubiti sa petreceti timpul in aer liber, haideti sa facem din aceste momentele unele mai confortabile si mai frumoase. Cum putem realiza acest lucru? Construiti un spatiu in care va puteti odihni, cu mic si mare. Chiar daca uneori considerati ca nu este nevoie, atunci cand familia se strange avem nevoie de mai mult spatiu pentru a sta jos, pentru a ne simti bine si pentru a fi cat mai confortabili.

Puteti realiza astfel de locuri in jurul copacilor din curtea sau din gradina voastra, iar pentru a fi cat mai rezistent in timp, alegem sa realizam aceste bancute din piatra naturala. De asemenea, putem folosi si lemnul deoarece acesta este mai usor de manevrat, iar pe parcursul timpului va fi mai usor de ingrijit.


In alta ordine de idei, in acest articol va oferim cateva idei pe care speram sa le puneti si voi in aplicare si va folositi de tot spatiul de care dispuneti. Nu trebuie sa fiti descurajati daca aveti o curta mica sau daca gradina voastra este plina de copaci pe care nu doriti sa ii taiati. Solutii exista pentru orice tip de exterior si interior, astfel ca voi sa va acoperiti toate nevoile pe care le aveti si sa puneti construi si cateva elemente decorative in plus.

spatiul din jurul copacilor (1)

spatiul din jurul copacilor (2)

spatiul din jurul copacilor (3)

spatiul din jurul copacilor (4)

spatiul din jurul copacilor (5)

spatiul din jurul copacilor (7)

spatiul din jurul copacilor (8)

spatiul din jurul copacilor (9)

spatiul din jurul copacilor (10)

spatiul din jurul copacilor (11)

spatiul din jurul copacilor (12)

spatiul din jurul copacilor (13)

spatiul din jurul copacilor (14)

spatiul din jurul copacilor (15)

spatiul din jurul copacilor (16)

spatiul din jurul copacilor (17)

spatiul din jurul copacilor (18)

spatiul din jurul copacilor (19)

spatiul din jurul copacilor (20)

spatiul din jurul copacilor (21)

spatiul din jurul copacilor (22)

via