Cum realizam decoratiuni din organza – cu tutorial video

0
5481

Cum realizam decoratiuni din organza – cu tutorial video

Dedicam acest articol nu doar pasionatilor care au ca hobby realizarea unor frumoase decoratiuni de iarna, ci si celor care se pricep mai putin dar si le doresc, tocmai pentru ca sunt simple, de efect si se poate infrumuseta cu ele nu doar masa de Craciun, ci intreaga casa.


Asadar, materialele stralucitoare stiti de unde sa vi le procurati, nu costa mult, prin urmare nu va ramane decat sa va inspirati din aceste idei practice, mai ales ca v-am pregatit si un tutorial video la finalul acestui articol.

Dar pana la vizionarea filmuletului care dureaza circa 5 minute si care va explica pe larg cum sa le realizati, poate ca nu ar fi rau sa va descriem in cateva cuvinte accesoriile de care veti avea nevoie.

In primul rand va trebuie o bucata mai mare de material textil si va sugeram sa incercati organza deoarece se pliaza foarte bine pe astfel de decoratiuni, apoi un cadru din metal ( poate fi si un umeras din sarma pentru ca se modeleaza foarte usor ) cateva bucati de beteala cu insertii dintr-o sarma subtire si nu in ultimul rand 2 – 3 flori artificiale si cateva globuri argintii. Dar sa nu uitam si de funditele din panglici colorate.


decoratiuni-1

decoratiuni-2

decoratiuni-3

decoratiuni-4

decoratiuni-5

decoratiuni-6

decoratiuni-7

decoratiuni-8

De data aceasta asezarea materialului si a celorlalte accesorii nu se face la intamplare, ci intr-o anumita ordine. Mai intai confectionati cadrul, legati din loc in loc bucatile de beteala taiate la aceeasi dimensiune, prindeti materialul cu ele, confectionati niste fundite si legati-le si pe acestea de suport, iar la sfarsit adaugati globurile si florile artificiale.

Nu uitati ca asteptam fotografii cu ornamentele realizate de voi pe pagina noastra de facebook, pentru care va multumim!

Daca v-a placut articolul, nu uitati sa-l distribuiti si prietenilor vostri pentru a afla si ei de aceste idei minunate!


decoratiuni-9

decoratiuni-10

decoratiuni-11

decoratiuni-12

decoratiuni-13

decoratiuni-14

decoratiuni-15

sursa foto