Cum realizam ornamente sub forma de oua decorative – Idei creative

0
2375

Cum realizam ornamente sub forma de oua decorative – Idei creative

Cu fiecare zi suntem mai aproape de sarbatorile Pascale. Acele sarbatori frumoase pe care le asteptam cu mare drag in fiecare primavara. Frumoase sunt si aceste idei creative. Iar daca va intrebati despre ce fel de proiecte este vorba, va spunem noi. Sunt proiecte creative care ne arata cum sa facem oramente sub forma de oua decorative.


Ornamente sub forma de oua – Idei creative de primavara

Intrebarea este de ce tocmai ornamente sub forma de oua decorative. Este simplu de ce. Pentru ca ne plac proiectele care ne pun imaginatia si indemanarea la incercare. Mai mult de atat, fiind de sezon, numai in aceasta perioada le putem realiza, infrumusetandu-ne casa cu ele.

idei creative

Accesorii necesare pentru acest gen de ornamente – Idei creative

Dupa cum bine v-ati dat seama, accesoriul de baza este ata. Un tip de ata ceva mai groasa decat in mod obisnuit. Mai avem nevoie de unul sau mai multe baloane si un amestec de aracet si apa. Si nu in ultimul rand de cateva figurinele amuzante, figurine care completeaza decorul.

idei creative idei creative

Ornamente sub forma de oua – Mod de lucru

Toate proiectele creative au un oarecare grad de complexitate. Insa cel de astazi este cat se poate de simplu. Ba mai mult. Este un proiect pe care il puteti realiza impreuna cu cei mici, antrenandu-i in acest fel in activitati creative si dezvoltandu-le gustul pentru frumos.


Tutorialele de astazi ne explica modul de lucru. Iar daca ar fi sa le luam pe etape, iata cum ar arata:

Prima etapa: umflam balonul;

A doua etapa: trecem ata printr-o solutie de aracet si apa;


A treia etapa: infasuram ata in jurul balonului, nu intr-o ordine anume, ci in toate directiile;

A patra etapa si ultima: lasam sa se usuce, spargem balonul cu un varf de ac si il decupam cu o foarfeca. Restul este doar imaginatie. De exemplu, il putem decora cu cele mai colorate accesorii. Iata!

idei creative idei creative idei creative idei creative idei creative idei creative idei creative

sursa foto: Pinterest