Cum realizam un suport din carton pentru tableta

0
1392

Cum realizam un suport din carton pentru tableta

Cei care si-au achizitionat un laptop sau o tableta cu siguranta ca s-au gandit sa cumpere si un suport pentru ele. Dar ce faceti daca nu aveti un astfel de suport sau l-ati uitat acasa dar sunteti totusi nevoiti sa va continuati lucrarile pe care le aveti de facut? Va faceti unul rapid din carton.


Desi pare o idee nastrusnica, haideti sa vedem totusi cum putem decupa o bucata de carton astfel incat sa obtinem acel suport de care s-ar putea sa avem nevoie cand nici nu ne gandim. Iar pentru asta ar trebui sa urmarim imaginile de astazi.

Este usor de confectionat, totul e sa avem la indemana cateva lucruri, respectiv o bucata de carton si o foarfeca. Doar atat. Va marturisim ca noi nu am incercat sa realizam asa ceva, de aceea nu stim sa va spunem daca sunt utile sau nu. Insa tutorialele de astazi par sa ne contrazica, de aceea va lasam sa le urmariti iar daca veti avea curiozitatea sa le si realizati, neaparat sa ne spuneti si noua cum v-au iesit la rubrica de comentarii a paginii noastre Do It Yourself.

Dar nu numai din carton putem confectiona un astfel de suport ci si din 6 creioane si cateva elastice. Priviti!


tableta 1

tableta 2

tableta 3

tableta 4

tableta 5

tableta 6

via