Cum reciclam pungile din plastic. Idei creative

0
13113

Cum reciclam pungile din plastic. Idei creative

Cum reciclam pungile din plastic, idei creative marca DIY pe care vi le dezvaluim in acest articol.


Pungile din punga…o expresie pe care am auzit-o pur si simplu intamplator dar care exprima un mare adevar. Aproape fiecare dintre noi pastram intr-o punga de plastic mai multe pungi si ar trebui sa recunoastem cu totii ca atunci cand mergem la magazin cumparam unele noi si uite-asa ne alegem cu alte si alte pungi, pe care evident le aruncam la un moment dat. Adevarat? Ei bine, va propunem sa nu le mai aruncati deoarece avem noi idei creative in articolul de astazi de a realiza diverse obiecte utile din toate pungile pe care le aveti.

Ce puteti realiza din ele? Spre exemplu, puteti realiza cu mare usurinta niste cosulete multicolore in care sa tineti micile obiecte din casa precum carligele pentru rufe sau papiotele de ata. Dar nu va opreste nimeni sa realizati unele si mai mari pentru a pastra in ele diversele cumparaturi, precum legumele si fructele.

Daca va incanta aceaste idei minunate si vreti sa reciclati pungile din plastic, o puteti face intr-un mod cat mai creativ realizand din ele obiecte folositoare pentru casa.


cum reciclam pungile din plastic 1

cum reciclam pungile din plastic 2

cum reciclam pungile din plastic 4

cum reciclam pungile din plastic 5

cum reciclam pungile din plastic 6

cum reciclam pungile din plastic 7

cum reciclam pungile din plastic 8

cum reciclam pungile din plastic 10

cum reciclam pungile din plastic 11

cum reciclam pungile din plastic 12

via