Cum redecoram borcanele in moduri creative

0
122

Cum redecoram borcanele in moduri creative

Ai o multime de borcane pe care nu vrei sa le arunci? Noi te invatam cum poti sa le redecorezi in moduri creative si deosebite.


Noi, femeile, mereu am fost si vom fi strangatoare. Vom strange toate borcanele, caserolele si cutiile dragute si simpatice pe care le vedem, iar acum este momentul sa le refolosim in proiecte fabuloase.

In acest articol, urmarim o multime de idei frumoase pentru a redecora borcanele si pentru a realiza proiecte frumoase din ele. Fie ca vorbim despre borcane in care putem depozita prajiturele delicioase si pe care le putem tine in bucatarie deoarece au si un aspect foarte placut, fie ca vorbim despre borcane in care sa depozitam alte lucruri, noua ne plac toate proiectele din urmatorul articol si ne propunem sa punem in practica macar unul sau doua dintre ele.

Pe voi care proiect va incanta? Nu aveti nevoie decat de borcane si de capacele acestora, de cateva panglici colorate dar si de multa imaginatie si de voie buna. Luati-va un prieten si apucati-va de realizat proiecte frumoase! Ba chiar va puteti intrece: cine realizeaza cel mai frumos borcan dar si cine il accesorizeaza cu cea mai multa imaginatie si rapiditate. Va dorim spor la treaba!


moduri creative (1)

moduri creative (2)

moduri creative (3)

moduri creative (4)

moduri creative (5)

moduri creative (6)

moduri creative (7) moduri creative (8)

moduri creative (9)

moduri creative (10)

moduri creative (11)

moduri creative (12)

moduri creative (13)

moduri creative (14)

moduri creative (15)

moduri creative (16)

via