Cum refolosesti un mosor de lemn creativ si practic in curtea ta

0
770
mosor de lemn

Cum refolosesti un mosor de lemn creativ si practic in curtea ta

Refolosirea unui mosor de lemn in curtea sau gradina ta poate fi o modalitate creativa de a readuce locului cateva ornamente sau obiecte utile.


Inspira-te din ideile de aici pentru a refolosi si tu lucrurile sau materialele pe care deja le ai.

Masuta de cafea pentru living room

De exemplu, poti sa construiesti o mica masuta de cafea doar folosind in mosor vechi de lemn. Acesta poate fi vopsit cu un lac special pentru lemn. In acest mod, materialul va fi rezistent pe o perioada mare de timp, iar mosorul din lemn poate fi refolosit intr-un mod util, fara sa fie aruncat.

Aici poti, de asemenea, sa depozitezi cateva carti, reviste sau alte lucruri de care ai nevoie in viata de zi cu zi. Nu in ultimul rand, poti pune o lampa pe masuta ta care sa iti ofere lumina de care ai nevoie pe timp de seara.


Cum refolosesti un mosor de lemn creativ

Daca ai pasari in curte si nu stii unde sa le inchizi pe timp de noapte, atunci afla ca poti construi un adapost dintr-un astfel de mosor de lemn. Ai nevoie de plasa de sarma, dar si de cuie pentru a fixa plasa. Daca pozitionezi mosorul unul peste celalalt, vei reusi sa salvezi spatiu.

Un mosor pe post de balansoar

Un mosor mai mare poate fi folosit pe post de balansoar. Este perfect pentru zilele in care vrei sa te relaxezi, dar si pentru zilele in care vrei sa citesti o carte sau sa studiezi, chiar in curtea casei tale.

De asemenea, daca ai indemanare, poti sa transformi acest mosor in balansoar si il poti vopsi frumos pentru a il scoate la vanzare. Iti vei transforma pasiunea intr-o afacere profitabila.


sursa foto: Pinterest