Cum refolosim o barca din lemn in decorul casei si gradinii

0
505

Cum refolosim o barca din lemn in decorul casei si gradinii

Ce mai faceti, dragii nostri cititori? Sunteti pregatiti pentru o serie noua de ornamente pentru casa si gradina voastra? In articolul de astazi ne-am gandit sa va prezentam cateva proiecte realizate din barci de lemn. Da, ati auzit bine: barci clasice din lemn. Suntem siguri ca veti fi impresionati de aceste decoratiuni superbe care sunt pe gustul vostru si al nostru. Indrazniti sa incercati si voi?


Ideile sunt nenumarate, iar voi le puteti pune in aplicare ori in interiorul sau in exteriorul casei. Va oferim, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase. Voi trebuie doar sa le puneti in aplicare pentru a realiza cele mai frumoase ornamente. Fie ca doriti sa plantati flori, ori ca vreti sa tineti bauturile la rece atunci cand aveti o petreceri in gradina, toate aceste proiecte realizate folosind o barca veche sunt nemaipomenite.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam pozele cu proiectele pe care doriti sa le realizati. Redecorati gradina sau interiorul casei folosindu-va de aceste materiale nemaintalnite in decorul casei.

Asteptam si noi pozele cu decoratiunile realizate de voi pentru a le posta pe pagina noastra de Facebook. De asemenea, asteptam sa ne spuneti in sectiunea comentariilor din acest articol ce proiect va place:


barca din lemn (1)

barca din lemn (2)

barca din lemn (3)

barca din lemn (4)

barca din lemn (5)

barca din lemn (6)

barca din lemn (8)

barca din lemn (9)

barca din lemn (10)

barca din lemn (11)

via