Cum sa ai o masa spectaculoasa toamna aceasta – Aranjamente magice

0
1693
masa spectaculoasa

Cum sa ai o masa spectaculoasa toamna aceasta – Aranjamente magice

Aceste aranjamente cu iz de toamna iti vor transforma simpla cina cu cei dragi intr-o masa spectaculoasa, absolut magica. Surprinde-i pe cei dragi intr-o zi onomastica, intr-o zi speciala in care toti sunteti liberi sau intr-o zi de sarbatoare precum este Halloween-ul. Inspira-te din galeria foto de mai jos.


Aranjeaza masa folosind decoratiuni de toamna, dovleci, dar si frunze uscate din copaci sau conuri de brad. Toate se potrivesc cu acest ornament tomnatic, absolut incantator.

Cum aranjezi corect masa astfel incat sa ii impresionezi pe cei dragi

Fie ca ai un eveniment festiv, o masa cu persoane ceva mai protocolara sau o masa cu familia ta, impresioneaza-i cu un aranjament superb al mesei. In acest sens, te invitam sa aranjezi masa corect, in stil formal.

Aranjarea tacamurilor se face de la stanga la dreapta punand: furculita, cutitul si lingura. Aranjeaza cutitul astfel incat acesta sa aiba lama orientata catre farfurie.


Poti aseza servetelul ori sub furculita ori langa aceasta. De asemenea, daca preferi, poti aranja un servetel inspirandu-te de AICI chiar pe farfurie. Inauntrul acestui servetel vei aranja tacamurile, in aceeasi ordine ca cea de mai sus sau poti lasa servetelul asa, in functie de modelul de aranjament pe care l-ai ales.

Daca servesti si desert la masa, atunci aseaza lingurita pentru desert deasupra farfuriei, paralel cu aceasta.

Aranjamente superbe de toamna

Daca vrei ca masa sa fie una cu totul si cu totul speciala, opteaza pentru astfel de aranjamente superbe, inspirate din anotimpul nostru preferat: toamna.


Nu uita de lumanarile parfumate. Acestea schimba in totalitate ambientul din camera si ofera incaperii un iz cu parfum superb, incantator. Sunt importante atat pentru lumina placuta pe care o ofera, cat si pentru decorul din camera pe care il schimba aceste lumanari parfumate.

sursa foto: Pinterest