Cum sa amenajezi cu stil o curte foarte mica, de pana in 100 metri patrati

0
5393
curte foarte mica

Cum sa amenajezi cu stil o curte foarte mica, de pana in 100 metri patrati

O curte foarte mica poate fi ideala pentru momentele in care iti petreci timpul in propria casa. Descopera cum sa o amenajezi cat mai primitor, astfel incat sa poti sa iti petreci aici timpul liber.


Planteaza flori chiar si intr-o curte foarte mica

Florile nu trebuie sa lipseasca din nicio curte sau gradina. Plantele te ajuta sa scapi de stres, ingrijirea lor fiind o activitate ce te ajuta sa iti mentii buna dispozitie. Mai mult decat atat, timpul pe care il petreci in aer liber, ingrijind florile, te ajuta sa iti mentii sanatatea organismului si sa fii o persoana mai vesela.

De asemenea, timpul petrecut afara te ajuta sa ai un somn mai odihnitor, ceea ce duce la o sanatate mai buna a organismului. A doua zi, vei avea energia necesara pentru a face toate activitatile pe care ti le-ai propus.

Nu uita de mobilerul de gradina

Mobilierul de gradina te ajuta sa te relaxezi intr-un cadru confortabil atat tu, cat si prietenii sau familia ta. Alege cateva scaune cu perne pufoase, o patura pentru serile racoroase, dar si o masa. Daca alegi sa iei cina sau pranzul in curtea ta, vei avea toate lucrurile pregatite.


Construieste un gratar

Un gratar te ajuta sa prepari atat carne, legume gustoase, sanatoase, cat si pizza sau paine, in functie de forma si modul in care vrei sa construiesti gratarul.

Nu va mai fi nevoie sa cauti locuri in care sa iesi cu prietenii sau cu familia in aer liber deoarece poti petrece aceste momente chiar in curtea casei tale. Vei economisi o multime de timp, bani si te vei putea bucura de compania celor dragi chiar in incinta gospodariei tale.

Alege sa te inspiri din galeria foto de mai jos si profita de curtea casei tale, oricat de mica ar fi aceasta.


sursa foto: Pinterest