Cum sa amenajezi un apartament cu 2 camere, de doar 41 mp

0
1774
apartament cu 2 camere

Cum sa amenajezi un apartament cu 2 camere, de doar 41 mp

Apartament cu 2 camere: Renovarea unei locuinte mici a fost intotdeauna o provocare. Spatiile mici ne fac sa ne gandim mereu: „Cum vom avea loc sa depozitam toate lucrurile aici?”, insa ideile istete nu intarzie sa apara. Din aceste idei frumoase, te poti inspira si tu atunci cand vine vorba de renovarea apartamentului tau.


Amenajare living room open space cu bucataria

Amenajarea living room-ului a fost realizata intr-un spatiu deschis cu bucataria pentru a da senzatia unei incaperi mari. In acasta incapere exista un spatiu de relaxare, in living room, intre bucatarie si living exista si un loc de dining pentru tine si cei dragi.

Bucataria este mare, are suficiente spatii de depozitare si este incapatoare pentru o familie. Spatiul pentru a pregati mancarea este integrat in blatul de bucatarie.

In living room s-a optat pentru o canapea galbena care se asorteaza cu comoda televizorului. Mobila este simpla, dar multifunctionala si foarte eleganta.


Amenajarea unui spatiu pentru a lucra

Chiar daca pare un apartament mic, aceasta locuinta chiar are tot ce ii trebuie! Gasim aici un living room suficient de mare, o bucatarie unde poti gati fara probleme, un dormitor incapator, dar si un mic birou amenajat langa ferestrele mari din dormitor.

Spatii suficiente pentru depozitare

In dormitor gasim un dressing mare, amenajat pe toata suprafata unui perete. Astfel, aici ai loc sa depozitezi atat hainele, cat si incaltamintea si lenjeria de pat.

O baie mica, dar moderna in acest apartament cu 2 camere

Baia are accente de galben cu putin albastru. Aceasta incapere micuta are o cada mare in care te poti relaxa, dar si un mic dulap sub chiuveta. Nici nu ai nevoie de mai mult de atat pentru a avea o baie perfecta, nu-i asa?


Peretii sunt albi, iar corpurile de iluminat ofera suficienta lumina, astfel incat camera sa para mai mare. In lipsa ferestrelor, corpurile de iluminat si oglinzile mari sunt cele care iti ofera senzatia unui spatiu incapator.

sursa foto: Pinterest