Cum sa amenajezi un balcon mic – Decoratiuni care te vor cuceri!

0
2363

Cum sa amenajezi un balcon mic – Decoratiuni care te vor cuceri!

In apartamentele de la oras, balconul este un spatiu in care te poti relaxa, daca il amenajezi ca atare. Inspira-te din aceste idei pentru a iti amenaja acest mic colt de recreere.


Foloseste perne comode

Atunci cand amenajezi un balcon micut, este important sa tii cont de nevoile persoanelor care se vor relaxa aici. In cazul in care balconul este al apartamentului personal, tine cont de ceea ce tu si musafirii tai aveti nevoie pentru a fi relaxati.

Planuiesti sa iti bei cafeaua pe balcon, in timp ce te bucuri de racoarea diminetii? Atunci ai nevoie de o bancuta comoda pentru tine si partenerul sau pentru familia ta, de cateva perne comode si de o masuta pentru cafea.

Amenajeaza-ti un leagan

Pentru ca balconul sa fie locul in care te relaxezi, alege sa amenajezi aici un leagan mic si relaxant.


Se spune ca datul in leagan te poate ajuta sa te relaxezi, sa scapi de depresie, de anxietate, dar si de durerile de cap.

Planteaza flori

Daca balconul este locul in care te relaxezi, poate fi si locul ideal pentru plantele tale. Aici vor avea parte de multa lumina, de aer si pot creste si inflori toata vara.

Poti amenaja balconul cu flori chiar daca ai un spatiu inchis sau deschis. Alege sa tii florile aici in anotimpul cald si muta-le in casa atunci cand vine frigul pentru ca acestea sa reziste si iarna. 


Pune corpuri de iluminat!

Balconul este locul ideal in care sa iti pui imaginatia la incercare si sa te joci cu multe corpuri de iluminat! 

Inspira-te din ideile prezentate in galeria foto in acest articol si amenajeaza-ti un balcon frumos, colorat si in care sa te poti relaxa in fiecare zi, cu placere. 

 

sursa foto: Pinterest