Cum sa aranjezi florile in curte – Idei fabuloase cu aranjamente colorate

0
27930
aranjamente colorate

Cum sa aranjezi florile in curte – Idei fabuloase cu aranjamente colorate

Ai libertatea de a iti amenaja curtea exact asa cum iti doresti. Aceste aranjamente colorate iti aduc primavara doar cu un singur ghiveci. Bineinteles, pentru ca aranjamentul de flori sa fie complet, mai multe ghivece cu flori colorate pozitionate in curtea casei tale pot sa iti faca gospodaria mult mai frumoasa.


Opteaza pentru muscate – Aranjamente colorate superbe

Muscatele sunt un simbol al sperantei in unele zone din tara, ele fiind printre putinele flori atat de frumoase care cresc pe foste terenuri industriale, cu un aer foarte poluat.

Sunt extrem de frumoase, facand orice gospodarie mai frumoasa. Daca si tu ai muscate si vrei sa stii cum sa le ingrijesti, citeste articolul nostru despre cum provocam inflorirea abundenta la muscate.

Alege ghivece suspendate

Ghivecele suspendate nu doar ca arata fantastic, dar te ajuta si sa economisesti o multime de spatiu. Aceste ghivece pot fi pozitionate in orice loc in curtea sau gradina ta, insa sunt ideale si pentru apartamente. Daca ai un apartament cu un balcon micut, atunci trebuie sa stii ca un astfel de aranjament floral este perfect pentru tine. Nu ocupa mult spatiu si poti sa plantezi aici florile pe care le iubesti.


 

Refolosirea lucrurilor vechi pentru a realiza ghivece

Ghivecele sunt realizate din materiale rezistente si incapatoare. Cu toate acestea, poti sa refolosesti si tu o multime de lucruri vechi pentru a le transforma in ghivece. De la oale vechi pana la suporturi pentru vase ori o strecuratoare veche.

Ai grija sa plantezi in ele doar florile care nu au nevoie de lumina la radacina, asa cum sunt orhideele.

sursa foto: Pinterest