Cum sa ascunzi anumite lucruri inestetice din curtea casei tale

0
14918
lucruri inestetice

Cum sa ascunzi anumite lucruri inestetice din curtea casei tale

Iata care sunt cele mai creative modalitati de a ascunde un furtun inestetic, cosul de gunoi sau alte lucruri inestetice ce sunt necesare, dar nu sunt foarte aspectuoase.


In curte avem nevoie atat de decoratiuni frumoase, care sa scoata spatiul in evidenta, dar si de alte lucruri ce nu arata tocmai foarte bine. De exemplu, furtunul sau pompa de apa, cosul de gunoi sau alte unelte, toate acestea pot arata inestetic in curtea casei noastre daca sunt lasate la intamplare.

De aceea, in articolul de astazi am pregatit o serie de idei care sa te ajute sa ascunzi toate aceste lucruri. In acest mod, le vei avea la fel de aproape si la-ndemana, insa ele nu se vor mai vedea cu ochiul liber.

Construieste o mini-casuta pentru unelte

Uneltele tale nu au cum sa fie aranjate in mod vizibil si sa arate bine. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca ele au diferite forme, diferite dimensiuni, dar si culori diferite. Puse unele langa altele, nu vor arata estetic, ci vor arata dezordonat, oricat de mult te-ai chinui sa le aranjezi.


De aceea, o astfel de mini-casuta pentru uneltele tale poate fi un spatiu ideal pentru a le aranja, departe de ochii trecatorilor. Casuta poate fi construita din lemn, este foarte frumoasa si poate fi pozitionata chiar langa casa ta.

Ascunde tomberoanele din curte

Oricat de inestetice ar fi, tomberoanele sunt absolut necesare. Cu toate acestea, le poti construi un mic delimitator. Dupa acest spatiu construit din lemn poti ascunde atat aceste tomberoane, cat si uneltele de gradinarit sau poate un furtun de gradina.

Cel mai important lucru atunci cand vrei sa pastrezi ordinea in curtea casei tale este sa atribui fiecarui lucru un loc al lui. In acest mod, cand vrei sa faci ordine rapid, vei sti unde sa pui toate lucrurile si vei economisi o multime de timp.


sursa foto: Pinterest