Cum sa castigi mai mult spatiu in dulapurile din baia ta

0
1222

Cum sa castigi mai mult spatiu in dulapurile din baia ta

Dulapurile din baia ta pot fi uneori pline cu produse, astfel incat nu mai ai loc sa depozitezi si altele. Inspira-te de aici pentru a castiga mai mult spatiu.


Pentru a castiga mai mult spatiu in dulapurile din baia ta, uneori ai nevoie doar de mai multa creativitate. Arunca o privire peste galeria foto de mai jos!

Spatiul de pe usa dulapului – Castiga loc in dulapurile din baia ta

Spatiul de pe usa dulapului poate fi folosit pentru a agata aici un suport din plastic. Pe acest suport poti depozita si tu lucruri precum pasta sau periuta de dinti, ata dentara, dar si apa de gura. De cele mai multe ori, pe usa dulapului ramane un spatiu liber nefolosit, spatiu de care ar trebui sa profiti la maximum.

Ai grija ca in dulapul tau sa nu fie umezeala si sa fie mereu curatenie pentru ca produsele tale de igiena orala sa fie in siguranta aici.


Foloseste si spatiul de sus

Ai grija ca in dulapul din baie sa nu folosesti doar spatiul pe care il ai disponibil in mod normal. Utilizeaza o astfel de bara daca ai un dulap inalt si tine aici toate produsele de curatenie. In acest mod, vei economisi spatiu, dar iti va si mult mai usor sa le gasesti si sa le pui la loc atunci cand ai nevoie.

Spatiul de sub chiuveta

De cele mai multe ori, spatiul de sub chiuveta este folosit pe post de loc de depozitare pentru produsele de curatenie, produsele de igiena, dar si pentru hartia igienica si alte lucruri indispensabile in baie.

Alege sa creezi si tu aici mai mult loc cu ajutorul unor astfel de suporturi din metal, suporturi pe care le poti gasi in magazinele de specialitate. Sunt extrem de utile si pot fi folosite in orice dulap pentru a profita de orice spatiu disponibil.


sursa foto: Pinterest