Cum sa construiesti singur paturi de flori extraordinare in curtea casei

0
19752
paturi de flori

Cum sa construiesti singur paturi de flori extraordinare in curtea casei

Amenajarea unor paturi de flori intr-o zona deschisa ofera gradinii un efect decorativ spectaculos, fiind ideale pentru orice sezon.


Poti sa construiesti singur aceste delimitatoare sau suporturi de flori in curtea casei tale, daca alegi sa te lasi inspirat din galeria foto de mai jos.

Refoloseste caramizile pe care le ai

Daca ai caramizi mai vechi ce ti-au ramas de cand ai daramat o soba veche, atunci trebuie sa stii ca aceste pot tine locul unor delimitatoare superbe pentru florile sau plantele tale.

Alege sa iti pui coltul cu flori sau plante in evidenta si sa construiesti in gradina ta diferite modalitati extraordinare de a redecora.


Utilizeaza piatra naturala

Toate proiectele din acest articol au nevoie de lucruri pe care, cel mai probabil, deja le ai in curtea ta si nu le folosesti. Figurina de mai jos este realizata doar din piatra simpla si flori colorate. Efectul este unul extraordinar, iar pentru a construi acest frumos decor nu ai nevoie decat de putin timp investit.

Jardinere de flori practice si frumoase

Din ciment, apa si haine vechi poti realiza astfel de jardiniere de flori superbe. Urmareste tutorialul complet pentru a transforma hainele, cimentul si apa in astfel de suporturi extraordinare pentru florile tale.

Lazile din plastic, ideale pentru paturi de flori

Aceste paturi de flori pot fi realizate si in vechile lazi de plastic pe care nu le mai folosesti.


Refolosirea sticlelor din plastic

Aproape zilnic golim cate o sticla din plastic. Fie ca vorbim de apa plata, apa minerala, uneori suc sau chiar si sticlele in care a fost bors, toate acestea sunt perfecte pentru a crea din ele delimitatoare pentru florile tale.

Joaca-te cu modelele si realizeaza delimitatoare in forma de flori, fluturi sau stelute.

sursa foto: Pinterest