Cum sa faci o bucatarie de vara in curtea casei tale

0
13170

Cum sa faci o bucatarie de vara in curtea casei tale

O bucatarie de vara poate fi construita in curtea casei tale pentru ca tu sa te bucuri de mancaruri preparate la gratar, proaspete si gustoase.


Vara, ne place sa ne petrecem timpul in aer liber. Daca iti vei construi afara o bucatarie de vara, o poti folosi atat pentru gratare, cat si pentru a prepara placinte, pizza, paine la cuptor, dar si mancare obisnuita. Toate aceste lucruri le poti face in functie de ceea ce alegi sa construiesti in curtea ta.

Daca esti adeptul gratarelor, poti construi doar un gratar. Daca vrei sa ai in curtea ta si un cuptor pentru pizza, trebuie sa stii ca acesta nu este deloc greu de construit si aici poti prepara o multime de mancaruri delicioase!

De ce autorizatii ai nevoie

Pentru a construi o astfel de bucatarie de vara, ai nevoie de cateva autorizatii. Bucatariile de vara sunt considerate anexe gospodaresti, asa ca ai nevoie de: certificat de urbanism, care se obtine de la Primarie, de proiect tehnic, de Aviz de Mediu (daca este cazul), dar si de avize specifice pentru a te racorda la utilitati, De asemenea, ai nevoie si de autorizatie de constructie.


Unde amplasezi bucataria de vara

Atunci cand construiesti bucataria de vara, tine cont ca vei avea nevoie sa o racordezi la utilitati: gaze si apa. De asemenea, cel mai bine ar fi sa o amplasezi intr-un loc umbrit, daca ai posibilitatea.

 

In privinta design-ului, ai toata libertatea de a realiza aceasta bucatarie exact asa cum iti doresti.

Pentru acest lucru, ti-am venit in ajutor cu o galerie foto care sa cuprinda idei de proiecte fantastice pentru tine! Inspira-te de aici si realizeaza o bucatarie de vara unde sa iti poti petrece timpul atat gatind, cat si luand pranzul sau cina cu cei dragi!


 

sursa foto: Pinterest