Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu – Idei absolut fantastice

0
274
bicarbonat de sodiu

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu – Idei absolut fantastice

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient extrem de eficient in casa, putand fi folosit intr-o multime de modalitati diferite. De la curatenie, la indepartarea mirosului neplacut, dar si pentru a reda luciul unor tigai, bicarbonatul de sodiu este extrem de util in casa ta.


Acest ingredient poate fi folosit in multe modalitati diferite. Este prezent in orice casa, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa il incerci. Eficient, accesibil ca pret si extrem de versatil, bicarbonatul de sodiu este util in orice gospodarie.

Extrem de eficient in bucatarie

Poti sa cureti cu un amestec de bicarbonat si otet atat tigaile, cat si aragazul. Este important sa il lasi sa actioneze inainte de a curata cu bicarbonat, fiind un ingredient ce te va ajuta sa scapi de petele dificile.

De asemenea, poti sa cureti si cuptorul cu el, dar si sa adaugi putin bicarbonat pe burete, impreuna cu detergentul de vase.


Cu ajutorul bicarbonatului de sodiu poti sa desfunzi chiuveta, sa o cureti, dar si sa elimini petele de arsuri sau petele de pe cani.

Descopera si zatul de cafea – Benefic, util si practic pentru o multime de intrebuintari

Perfect pentru sanatatea si cosmetica personala

Putin bicarbonat de sodiu pus pe periuta de dinti te va ajuta sa scapi de bacterii si sa iti cureti dintii in profunzime. In plus, nu are un gust sau miros neplacut, asa ca nu te deranjeaza cu nimic. Este extrem de eficient.

Mai mult decat atat, persoanele care sufera de transpiratie urat mirositoare pot sa se spele cu bicarbonat. Poate fi utilizat atat in zona axilei, cat si pe picioare sau alte zone. Este eficient si util.


Bicarbonatul de sodiu, ideal in baie

Bicarbonatul curata toaleta, cada, chiuveta, dar si accesoriile din inox. Alege sa il folosesti zilnic pentru a scapa de bacterii si de puterea lui de curatare.

sursa foto: Pinterest