Cum să îți transformi casa într-o poveste de Crăciun, plină de emoție

Cum să îți transformi casa într-o poveste de Crăciun, plină de emoție

Am pregătit pentru tine idei pentru a îți transformă casă într-o poveste de Crăciun, plină de emoție cu ajutorul ornamentelor și decorațiunilor specifice.


Fiecare colț din casa ta, de la baie, până la bucătărie, dar și living room și holul tău pot fi decorate cu ornamente specifice sărbătorii de iarnă.

Decorarea bucătăriei ca într-o poveste de Crăciun

Geamul de la bucătăria ta, dar și insula de bucătărie pot fi decorate cu ajutorul unor ornamente specifice. Pe insula de bucătărie sau pe blatul tău poți poziționa câteva lumânări parfumate ce sunt înconjurate de crenguțe de brad.

Crenguțele vor oferi o mireasmă specifică acestei sărbători, iar lumânările parfumate sunt ideale pentru această perioadă rece.


Pentru un plus de culoare în bucătăria ta, poți să achiziționezi câteva platouri cu desene de Crăciun, cești de cafea cu Moș Crăciun, dar și o față de masă în nuanțe colorate.

Decorarea spațiului din fața casei tale

Dacă locuiești la curte, spațiul din fața casei tale poate fi decorat cu coronițe de iarnă realizate din crenguțe de brad natural. Acestea, împodobite fiind, vor da un efect de sărbătoare casei tale.

Spațiul din fața casei tale mai poate fi decorat și cu ajutorul instalației de Crăciun. Mai mult decât atât, chiar dacă nu locuiești la casă, poți decora ferestrele astfel încât acestea să se vadă frumos din exterior.


Pentru un plus de culoare, aici poți adăuga cutii de cadouri ca și când ar fi poziționate sub un brad. Inspirația vine și din galeria foto de mai jos, de unde poți să reproduci ideile care îți plac.

Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

Decor de iarnă în propria gospodărie – Spații relaxante absolut fantastice

Diferite ornamente pentru un Crăciun de poveste, cu adevărat fantastic

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI