Cum sa organizezi creativ si practic jucariile celor mici

0
1185

Cum sa organizezi creativ si practic jucariile celor mici

Ce mai faceti, dragii nostri cititori? Atunci cand redecoram, trebuie sa tinem cont de o multime de lucruri care ne ajuta sa punem in ordine lucrurile. De exemplu, pentru camera unui copil, trebuie sa avem accesorii care sa ne ajuta sa fim ordonati si asta cat mai repede cu putinta. Ideea noastra este sa folositi cutii sau sertare destul de mari pentru a depozita toate jucarile.


Daca doriti totusi ca jucariile sa fie depozitate la vedere, puteti folosi rafturi pe perete unde le veti aranja. O multime de idei frumoase gasim in acest articol, de unde ne vom inspira si noi, parinti si bunici, atunci cand vom amenaja camera celui mic.

Fie ca ai fetita sau baietel, copiii mici sunt plini de energie si mereu au cateva un joc nou pe care doresc sa il incerce sau cate o jucarie noua pe care o vor si noi o vom cumpara pentru ei. Cand amenajam camera copilului, trebuie sa tinem cont si de faptul ca ei vor mereu sa aiba jucariile la-ndemana.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam pozele cu ideile pe care le-ati folosit si voi. Va oferim cateva idei, chiar aici:


jucariile celor mici (2)

jucariile celor mici (3)

jucariile celor mici (4)

jucariile celor mici (5)

jucariile celor mici (6)

jucariile celor mici (7)

jucariile celor mici (8)

jucariile celor mici (9)

jucariile celor mici (10)

jucariile celor mici (11)

jucariile celor mici (12)

jucariile celor mici (13)

jucariile celor mici (14)

jucariile celor mici (15)

jucariile celor mici (16)

jucariile celor mici (17)

jucariile celor mici (18)

via