Cum sa organizezi eficient spatiul de sub chiuveta din baie

0
1279
spatiul de sub chiuveta

Cum sa organizezi eficient spatiul de sub chiuveta din baie

Organizarea eficienta este importanta pentru spatiul de sub chiuveta deoarece te ajuta sa economisesti timp atunci cand esti in cautarea anumitor lucruri.


Fie ca ai nevoie rapid de o crema, de fixativ sau de un alt produs, in spatiul mic de sub chiuveta este important sa gasesti totul rapid, fara sa faci dezordine.

Foloseste cutii pentru depozitare

Cutiile pentru depozitare sunt extrem de eficiente. Poti organiza aici lucrurile rapid si usor si le vei gasi foarte repede. In plus, nu vei face dezordine deloc atunci cand vei cauta lucrurile necesare.

Mai mult decat atat, sunt estetice si ascund lucrurile care nu se potrivesc cu design-ul din baie. Arata mult mai bine produsele depozitate intr-o cutie alba decat produsele ce sunt amplasate la vedere, astfel ca se vor vedea toate ambalajele colorate, sticlutele de diferite dimensiuni si forme.


Acesta este un truc pe care il poti aplica atat in baie, cat si in dormitorul casei tale.

Foloseste cu eficienta spatiul de pe usa

Spatiul de pe usa dulapului poate fi folosit pentru a amplasa aici un suport. Fie ca depozitezi in acest loc uscatorul de par, produsele pe care le tii de rezerva sau alte lucruri, acesta este un loc in plus de care poti profita si tu.

Mai mult decat atat, te indemnam sa nu te opresti la spatiul de pe usa dulapului. Spatiul de pe usa de la baie poate fi si el folosit in acest sens. Fie ca fixezi aici un suport pentru prosoape sau pentru lucrurile pe care le ai, profita de acest loc pentru a mai economisi spatiul din dulapuri si sertare.


Stim cum este sa ai o familie numeroasa, iar spatiile de depozitare sa nu fie suficiente.

Inspira-te si din galeria foto de mai jos.

sursa foto: Pinterest