Cum sa pui accent pe ceea ce ai mai frumos in gradina ta

0
1323

Cum sa pui accent pe ceea ce ai mai frumos in gradina ta

Sugestiile de planuri de aici te vor ajuta sa pui in echilibru toate elementele pentru a scoate in evidenta ceea ce ai mai frumos in gradina ta.


Ti-am pregatit un mic ghid care sa te ajute sa pui accent pe ceea ce iti doresti in gospodaria ta.

Documenteaza-te si cauta alte stiluri pentru a vedea ce iti place si ce nu

In primul rand, cand alegi un stil pentru aranjamentul gradinii tale, incearca sa vizitezi cat mai multe gradini posibile. In acest fel, vei putea sa aduni idei si sa constati ca anumite lucruri iti plac si anumite lucruri nu sunt tocmai pe gustul tau. Atunci cand vezi totul, este mult mai simplu sa alegi.

Stilul casei tale este un factor de luat in calcul

Nu uita sa iei in considerare si stilul casei tale pentru a putea sa iei cea mai buna decizie. De asemenea, chiar si imprejurimile sunt importante atunci cand vine vorba de acest aspect. Aleea geometrica a unei casei de la tara este diferita de gradina suburbana, dar combinatiile de plante pot sa ramana aceleasi.


Cum sa ai o gradina care ti se potriveste

Pentru a avea o gradina care ti se potriveste, este important sa afli ce astepti de la gradina ta si sa inveti cat mai multe despre acel loc. Gandeste-te cum se potriveste gradina ta cu stilul tau de viata. O consideri ceva la care sa te uiti de pe geam, un tablou viu, sau chiar vei petrece timp in aer liber? Acest aspect te ajuta sa o amenajezi inteligent.

Alte aspecte de care sa tii cont:

  • Copiii tai au nevoie de un loc de joaca? Tine cont si de acest lucru;
  • Ai oaspeti care vin in vizita des? Ai nevoie de un loc de relaxare;
  • Iti place sa faci gratar? Opteaza pentru un loc ideal pentru un gratar.

Cu ajutorul acestor intrebari simple, vei putea sa determini care este stilul tau, dar si care sunt nevoile tale.


Pune accent pe ce ai mai frumos in gradina

Tinand cont de sfaturile de aici, vei reusi sa pui accent pe ceea ce ai mai frumos in gradina ta: zona cu flori pe care sa o ingrijesti mereu, spatiul de relaxare cu lumini pentru a infrumuseta locul seara sau zona de gratar cu un cuptor mare, din caramida.

sursa foto: Pinterest