Cum sa realizam delimitatoare fantastice pentru gradina

0
492

Cum sa realizam delimitatoare fantastice pentru gradina

Gradina este locul nostru preferat, indiferent de anotimp. De aceea, incercam sa ne axam pe proiectele ce prezinta idei de amenajari pentru exterior. Delimitatoarele de gradina pot fi realizate folosind pietre. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti pietre de dimensiuni aproape egale, fie ca doriti sa fie mici sau mari. In ceea ce priveste decoratiunile exterioare, pietrele mari sunt mai usor de asezat si mult mai usor de aranjat. Astfel, nu va trebui decat sa le aranjati pentru a delimita gradina de gazon, iar curtea voastra va arata ca si cand un peisagist si-a pus amprenta pe design.


De asemenea, sticlele de vin pot fi folosite astfel: vom ingropa jumatate de sticla in pamant, astfel incat sa nu existe pericolul ca acestea sa cada si vom realiza delimitator de gradina din sticlele pe care nu le mai folosim.

Vedem si noi, o multime de alte idei frumoase de unde ne putem inspira si de unde vom lua si noi idei pentru gradina noastra. Cred ca nu mai este nimic de zis, deoarece aceste poze superbe ne fura privirile si ne lasa sa ne gandim la cum am putea amenaja si noi gradina!

delimitatoare fantastice (2)

delimitatoare fantastice (3)

delimitatoare fantastice (4)

delimitatoare fantastice (5)

delimitatoare fantastice (6)

delimitatoare fantastice (7)

delimitatoare fantastice (8)

delimitatoare fantastice (9)

delimitatoare fantastice (10)

delimitatoare fantastice (11)

delimitatoare fantastice (12)

delimitatoare fantastice (13)

via