Cum sa realizezi singur un pantofar modern si atragator | Tutorial pas cu pas

0
15776

Cum sa realizezi singur un pantofar modern si atragator | Tutorial pas cu pas

Un vechi proverb spune ca  ,,meseria este bratara de aur,, ceea ce este foarte adevarat. De ce am inceput cu aceasta fraza? Pentru ca vrem sa va prezentam un proiect din care puteti invata cu usurinta cum sa va confectionati un dulap pentru pantofi sau daca preferati o denumire mai stilizata il putem numi pantofar modern, e acelasi lucru.


Asadar domnilor, pentru ca voua va este adresat acest articol, daca va place sa mesteriti diverse lucruri utile pentru casa, va intrebam ce parere aveti despre acest dulap pentru perechile voastre de pantofi sau ale familiei, pe care il puteti realiza cu usurinta din bucati de scandura sau placaj. O sa spuneti ca este mult mai simplu si mai comod sa cumparati unul gata facut direct din magazin si aveti dreptate. Insa noi avem convingerea ca stiti sa mesteriti cu pricepere, pentru ca nu degeaba se spune ca ,,meseria este bratara de aur,, si nu veti da inapoi de la astfel de proiecte utile pentru casa in care locuiti.

N-o sa spunem acum sa va deschideti un mic atelier la voi acasa, insa daca aveti un prieten care se ocupa cu asa ceva si va poate oferi putin din spatiul atelierului sau, atunci puteti confectiona un astfel de pantofar modern in timpul vostru liber iar daca priviti asta ca si un mod de relaxare, atunci e si mai bine.

Asadar va lasam sa urmariti tutorialul de astazi si sa ne spuneti daca vi se pare greu sa realizati singuri un dulap pentru pantofi.


9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

23

24

25

26

27

28

1

pantofar modern

pantofar modern

pantofar modern

pantofar modern

pantofar modern

pantofar modern

8

via