Cum sa reciclam cutiile din carton si sa realizam masinute

0
1491

Cum sa reciclam cutiile din carton si sa realizam masinute

Reciclam cutiile din carton si le transformam in jucarii pentru cei mici cat ai clipi! Ii putem face fericiti pe cei mici, la fel cum si ei ne fac fericiti pe noi zi de zi.


In urmatorul articol vedem o multime de idei frumoase pentru a realiza masinute din carton. Astfel, cei mici se vor putea juca cu ele cat vor ei, vor putea imprumuta jucariile oricum fara sa le poarte grija si fara ca noi sa ne facem griji ca le strica mult prea repede. Desigur, aceste masinute pot fi realizate si pentru fetite. Daca copiii nostri isi doresc sa simta adrenalina inca de mici, ii lasam sa simuleze acest lucru cu ajutorul jucariilor haioase.

Aceste masinute pot fi colorate in ce culori dorim noi, pot fi daruite cadou sau le putem realiza chiar impreuna cu cei mici. Pentru ei sigur va fi o distractie sa isi creeze propriile jucarii. Cand vor vedea cat de frumos este sa fii creativ, vor dori sa faca acest lucru din ce in ce mai des, lucru care este foarte bun deoarece le stimuleaza inteligenta si le pune creierul la treaba.

Vedem si noi idei creative si folositoare in urmatorul articol:


cutiile din carton (1)

cutiile din carton (2)

cutiile din carton (3)

cutiile din carton (4)

cutiile din carton (5)

cutiile din carton (6)

cutiile din carton (7)

cutiile din carton (8)

cutiile din carton (9)

cutiile din carton (10)

cutiile din carton (11)

cutiile din carton (12)

cutiile din carton (13) cutiile din carton (14)

cutiile din carton (15)

cutiile din carton (16)

cutiile din carton (17)

cutiile din carton (18)

via