Cum sa refolosesti creativ sticlele de vin – Proiecte superbe

0
649
sticlele de la vin

Cum sa refolosesti creativ sticlele de vin – Proiecte superbe

Iata cum sticlele de vin pe care le aruncai puteau fi transformate in astfel de proiecte absolut spectaculoase, creative si utile.


Vinul este una dintre cele mai vechi si populare bauturi din lume. Acesta poate fi combinat cu preparate mai satioase, mai grase, dar si cu mancaruri ceva mai slabe, cum este carnea alba. Ales atat la petrecerile mari, cat si la o cina eleganta, vinul este o bautura care te ajuta sa simti gustul mancarii mai puternic si sa intensifici aroma acestora.

Dupa o petrecere, sticlele de vin ajung sa fie aruncate. Cu toate acestea, ele sunt materiale perfecte pentru proiecte frumoase si creative. Te ajutam cu o galerie foto creativa care sa te inspire si pe tine atunci cand vine vorba de reutilizarea unor sticle de vin.

Vaza pentru flori realizata dintr-o sticla veche de vin

O sticla de vin taiata poate fi transformata intr-o vaza de flori. Daca ai vreo astfel de sticla speciala, care iti ofera amintiri placute si pe care nu vrei sa o arunci, atunci noi te indemnam sa o transformi intr-o decoratiune frumoasa pentru casa ta. In acest fel, vei putea sa pastrezi sticla, punand-o in valoare in modalitati creative, frumoase.


Suport pentru mancarea pasarilor

Daca vrei sa atragi pasarile in curtea casei tale, ofera-le suporturi cu mancare si apa proaspata. In acest fel, gospodaria ta va fi un loc vizitat de pasari si extrem de vesel.

Foloseste o sticla veche de vin in care sa pui semintele. Pentru a nu face o gaura in sticla, o poti pozitiona cu dopul in jos. In acest fel, semintele se vor elibera din sticla pe masura ce pasarile consuma mancarea.

Inspira-te din galeria foto de aici pentru a refolosi si tu sticlele vechi de vin.


sursa foto: Pinterest