Cum sa refolosim recipientele din metal in gradina noastra

0
1001
recipientele din metal

Cum sa refolosim recipientele din metal in gradina noastra

Conservele din metal sunt prezente in orice casa. Fie ca ai achizitionat fructe, legume sau amestec de rosii la conserva, sunt convinsa ca si tu ai aruncat cel putin o astfel de cutie metala. Vestea buna este ca ele pot fi refolosite intr-o multime de moduri diferite.


Noi v-am mai aratat si in trecut idei utile pentru a refolosi conservele metalice, dar si astazi revenim cu proiecte noi pentru ca tu sa fii inspirat!

Utile pentru cei ce merg in drumetii

Sunt extrem de utile pentru persoanele care merg cu cortul. Ele pot fi folosite pentru a face focul in ele si pentru a incalzi mancarea, apa pentru ceai sau cafea si multe altele.

Ai grija sa stingi focul cu apa si sa nu lasi nicio flacara aprinsa atunci cand pleci. 


Creeaza gradini verticale!

Refoloseste conservele din metal pentru a crea gradini verticale. Acestea te ajuta sa economisesti spatiul si se pot agata fie in curtea ta, fie pe terasa.

Bineinteles, gradinile verticale pot fi pozitionate si in apartamente, fiind o modalitate utila si practica de a economisi spatiul! 

Transforma-le in mici locuri de unde pasarile sa se hraneasca

Prepara amestecuri de seminte si pune-le in aceste conseve pentru ca pasarile sa poata sa se hraneasca de aici.


Pot fi transformate in corpuri de iluminat

Fe ca alegi sa pui in ele becuri sau lumanari, aceste conserve pot fi transformate in corpuri de iluminat. Gaureste-le pe margini pentru a obtine un efect spectaculos! 

Transforma cutiile din metal in proiecte haioase

Fie ca ai copii sau ca esti pasionat de proiectele creative, poti transforma cutiile din metal in proiecte haioase. Poti utiliza cutiile din metal pentru a le transforma in personaje de poveste, cum ar fi Omul de Tinichea.

sursa foto: Pinterest