Cum sa renovezi o ferma in stil traditional spaniol

0
392

Cum sa renovezi o ferma in stil traditional spaniol

Aceasta superba ferma renovata in stil traditional se gaseste in Spania, desigur, si a fost renovata pentru o familie tanara. Decoratorul Gemma Mateos, s-a focusat pe crearea de spatii deschise, culoare uniforma si conectarea acesteia la gradinile luxuriante existente, adevarate bijuterii ale casei. Proprietatea are o panta usoara, astfel incat nivelul inferior are o veranda spatioasa care da in gradina.


Veranda a fost conceputa pentru a fi o zona de living in aer liber de care se pot bucura pe tot parcursul anului, cu un mobilier perfect incadrat in arhitectura traditionala. Pridvorul are ziduri de piatra, grinzi de lemn si balustrade de fier, creand o oaza perfecta in aer liber.

In interior, mobilierul este unul confortabil, un amestec de epoca si alte piese rurale si traditionale. Spatiul si confortul au fost cheile succesului in proiectarea acestei case. Decoratorul a deschis bucataria catre zona de luat masa, daramand un perete si delimitand spatiilt cu o insula de bucatarie. Insula nu este folosita numai pentru a pregati mancarea, dar si pentru copii, sa poata sta pe scaune si sa-si faca temele sau, o modalitate foarte buna pentru familie se interactioneze unii cu altii.

Doua arcuri eliptice ajuta la deschiderea spatiilor. Hota din bucatarie a fost reproiectata in stil provensal. Spatiul principal de locuit a fost odata o camera ingusta, care, dupa daramarea unui zid, a devenit o zona de relaxare confortabila in fata semineului.


Va lasam sa admirati pozele si speram sa va inspire si in amenajarile voastre!

ferma reamenajata 1

ferma reamenajata 2

ferma reamenajata 3

ferma reamenajata 4

ferma reamenajata 5

ferma reamenajata 6

ferma reamenajata 7

ferma reamenajata 8

ferma reamenajata 9

ferma reamenajata 10

ferma reamenajata 11

ferma reamenajata 12

ferma reamenajata 13

ferma reamenajata 14

ferma reamenajata 15

ferma reamenajata 16

ferma reamenajata 17

ferma reamenajata 18

via