Cum sa scapi de mirosul neplacut din frigider – Sfaturi utile

0
824
mirosul neplacut din frigider

Cum sa scapi de mirosul neplacut din frigider – Sfaturi utile

Afla cum indepartezi mirosul neplacut din frigider! Oricat de grijulie ai fi si oricat de mult te straduiesti sa acoperi alimentele, tot apar mirosuri neplacute in frigider. De aceea, astazi am pregatit un articol cu sfaturi si trucuri pentru ca mirosurile din frigider sa dispara.


Aparitia mirosurilor neplacute in frigider

De obicei, mirosurile neplacute apar in frigider din cauza alimentelor existente inauntru. Oricat de bine ai acoperi anumite oale, in frigider mai apar mirosuri neplacute de la mancare.

Aparitia anumitor mirosuri este cauzata si de alimentele care s-au invechit. De aceea, ai grija ca saptamanal sa faci curatenie in frigider si sa cureti interiorul cu produse destinate acestui electrocasnic. In acest mod, te vei asigura ca mentii curatenie in frigiderul tau.

Depozitarea alimentelor – Cum scapi de mirosul neplacut din frigider

Depozitarea incorecta a alimentelor duce la aparitia anumitor mirosuri in frigider. Branza sau alte preparate pot sa aduca mirosuri neplacute aici, daca sunt depozitate incorect. De aceea, ai grija sa le tii in caserole inchise ermetic sau acoperite foarte bine cu folie de aluminiu.


Trucuri diferite pentru a scapa de mirosurile neplacute

Foloseste otet – Scapa de mirosul neplacut din frigider!

Otetul te ajuta sa scapi de orice miros neplacut. Foloseste o solutie din otet, apa calduta si bicarbonat de sodiu pentru a curata frigiderul, atunci cand faci curatenia generala in interiorul acestuia.

Bicarbonatul de sodiu te scapa de mirosuri

Tine in permanenta in frigiderul tau o farfurioara mica pe care sa ai doua linguri mari de bicarbonat de sodiu. Acesta va indeparta mirosurile neplacute din frigider.

Boabele de cafea, ideale pentru a indeparta mirosul

Boabele de cafea tinute in frigider sunt ideale pentru a indeparta mirosurile neplacute. Acestea vor oferi frigiderului tau un miros placut si neutralizeaza orice alte mirosuri din acest loc.


De asemenea, se pot folosi cu succes si boabele de ovaz. Tinute pe o farfuriora, acestea indeparteaza mirosul neplacut din frigiderul tau.

sursa foto: Pinterest