Cum sa transformi lucrurile vechi in decoratiuni incantatoare si utile

0
20916
decoratiuni incantatoare

Cum sa transformi lucrurile vechi in decoratiuni incantatoare si utile

Aceste decoratiuni incantatoare pot fi realizate din lucruri ce nu mai pareau a fi necesare in curtea noastra. Descopera cum poti sa transformi un lucru aparent banal si care nu iti mai era de folos intr-un ornament superb pentru curtea casei tale.


Refoloseste un bustean vechi

Bustenii din lemn sunt din ce in ce mai populari atunci cand vine vorba de ornamentele pentru casa sau gradina ta.

Pot fi folositi ca atare, poti alege sa ii scobesti si sa plantezi flori aici, dar poti opta si pentru a ii transforma in diferite ornamente frumoase: trenulete sau scaune micute pentru curte.

Bustenii ofera gospodariei tale un aspect aparte si sunt ideali atat pentru un design modern, cat si pentru un desin rustic.


Daca ai o casuta de vacanta la munte, trebuie sa stii ca aceasta poate fi decorata cu ornamente din lemn. Materialul te duce cu gandul la natura si se potriveste de minune in acest peisaj.

Refoloseste un ulcior vechi

Fie ca ai un ulcior in care tinea bunica ta laptele sau alte astfel de vase, ele pot fi refolosite pe post de suporturi pentru florile tale din curte. In acest fel, vei putea sa le pastrezi amintirea vie si sa le pui in evidenta intr-un mod frumos.

Refoloseste pet-urile din plastic

Cu totii ramanem cu sticle goale din plastic pe care nu stim cum sa le refolosim. O persoana creativa le poate decupa, vopsi si transforma in suporturi frumoase pentru florile tale sau pentru plantele aromatice.


Suport pentru flori in forma de lebada

Cine nu iubeste lebedele? Aceste creaturi incantatoare, elegante si frumoase pot sa isi faca loc si in curtea casei tale. Iata cum poti sa construiesti si tu un ghiveci superb in forma de lebada.

sursa foto: MyDesiredHome