Cum scapi de insecte – Solutii impotriva daunatorilor

0
682
insecticide naturale

Cum scapi de insecte – Solutii impotriva daunatorilor

Atunci cand observi insecte in casa sau daunatori in gradina, primul lucru pe care vrei sa il faci este sa apelezi la solutii chimice. Cu toace acestea, exista si retete de solutii naturale, bio, pe care le poti aplica in gradina sau in casa si poti sa scapi usor de insecte sau de daunatori. Prepara si tu aceste solutii eficiente impotriva daunatorilor!


Iata care sunt cele mai eficiente moduri de a scapa de insecte.

1. Alege sa faci capcane pentru insecte

Daca vrei sa scapi de viespile periculoase, foloseste-te de o simpla sticla pentru a face o capcana. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in sticla ceva dulce care sa atraga insectele, dar care este si lipicios pentru ca aceste insecte sa nu mai poata sa iasa. Nimic mai simplu!

Aceasta solutie naturala este excelenta si pentru muste!


2. Tine departe daunatorii mai mari!

Daca vrei sa tii departe daunatorii mai mari, precum sunt pisicile sau alte animale, atunci trebuie sa construiesti un tarc din plasa.

Daca ai o cultura pe care trebuie sa o protejezi, atunci poti opta si pentru gard din plasa electrica.

3. Otetul din vin alb te protejeaza!

Otetul din vin alb este excelent pentru a fi folosit in prepararea unei solutii. De aceea, daca ai probleme cu furnicile, trebuie sa stii ca otetul din vin alb iti sare in ajutor.


Foloseste o sticla cu pulverizator pe care sa o umpli cu otet de vin alb si apoi imprastie putina solutie in locurile in care ai furnici. Vei vedea ca vei scapa rapid de ele!

4. Tine gandacii departe de casa!

Daca vrei sa tii gandacii departe de casa, foloseste ghivece cu plante aromatice puternic mirositoare. Alege sa plantezi busuioc, menta, dafin, usturoi sau lamaita.

 

Toate aceste solutii eficiente sunt naturale si te ajuta sa scapi de insectele sau de daunatori!