Cum transformam banalele cioate in decoratiuni uimitoare – Idei creative

0
8130

Cum transformam banalele cioate in decoratiuni uimitoare – Idei creative

Din punct de vedere estetic, nu putem vorbi despre o combinatia fericita dintre delicatele flori de primavara si cioatele strambe si fara nici un contur. Dar spre surprinderea noastra, exista. Mai mult de atat, cu putina imaginatie se pot realiza niste decoratiuni minunate. Urmarim asadar un articol cu idei de aranjamente din flori pe care le putem pune cu usurinta in practica.


Desi ne aflam intr-un anotimp in care florile ar fi trebuit sa ne ofere un spectacol de culoare, iata ca primavara se lasa asteptata, fiind nevoiti acum sa privim doar albul zapezii de la fereastra casei. Dar chiar si asa, ne putem petrece timpul liber intr-un mod creativ.

Pornind de la ideea ca orice obiect banal, chiar daca este vorba despre o bucata stramba de lemn, poate fi transformat in ceva spectaculos doar punandu-ne imaginatia la incercare si asta fara sa mai luam in calcul faptul ca sunt elegante si se incadreaza in orice incapere a casei, astfel de decoratiuni mai pot fi folosite ca si piese principale de decor pe masa de Paste.

Cat despre felul cum se relizeaza aranjamentele, nu putem sa spunem prea multe deoarece nu suntem specialisti in domeniu. Prin urmare nu putem decat sa presupunem ca se lucreaza ca orice aranjament obisnuit, doar combinatia dintre flori fiind alta. Pentru a pastra prospetimea plantelor, parerea noastra este ca ar trebui sa folosim bureti speciali care absorb apa cu usurinta, bureti pe care ii gasim in orice florarie de cartier.


In concluzie, ceea ce vrem sa spunem cu aceste idei de ornamente este faptul orice lucru banal, chiar daca este vorba despre o simpla bucata de lemn, poate fi transformat in ceva spectaculos cu ajutorul imaginatiei si al creativitatii. Priviti si inspirati-va din imaginile de mai jos!

decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni

decoratiuni

sursa foto