Cum transformam cutiile din metal in suporturi inedite – Idei practice

Cum transformam cutiile din metal in suporturi inedite – Idei practice

Din moment ce exista o multime de suporturi pe care le putem folosi pentru a ne organiza lucrurile marunte, de ce ar trebui sa ne chinuim sa confectionam unele din tot felul de obiecte banale? Raspundem tot noi. De dragul de a fi creativi, dar mai mult din dorinta de a ajuta natura inconjuratoare prin reciclare. Urmarim asadar un articol cu idei creative despre cum putem refolosi  intr-un mod creativ cutiile din metal.


Cutiile din metal – Idei de a le refolosi creativ

Dupa cum am spus si mai inainte, printre obiectele care pot fi reciclate si transformate in obiecte decorative, nu atat de spectaculoase ca aspect ci mai degraba utile, se numara si cutiile din metal. Dar ce putem face din astfel de cutii? Putem confectiona niste organizatoare originale din punct de vedere al design-ului. Am spus originale, deoarece chiar asa si este. In primul rand pentru ca nu multi ne putem lauda cu un astfel de suport pentru creioanele si pixurile din dotare. Iar in al doilea rand pentru satisfactia de a le personaliza dupa propria imaginatie.

cutiile din metal cutiile din metal

Trucuri si idei practice

In afara de tutorialele pe care vi le-am pregatit in imaginile de mai jos, nu putem sa nu va dezvaluim si cateva trucuri de care va puteti folosi. Spre exemplu, marginea taioasa a cutiei poate fi acoperita cu putina banda adeziva. O alta idee buna ar fi aceea de a decora cutiile cu materiale textile sau fire de lana colorata. Iata asadar un bun prilej de a scapa de o multime de lucruri si accesorii banale, folosindu-le si pe acestea intr-un mod creativ.

cutiile din metal

Daca v-au placut aceste idei de a recicla intr-un mod creativ cutiile din metal, nu uitati de like and share pentru a afla si prietenii vostri de ele. Priviti si va inspirati!


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI