Cum transformam paletii din lemn in suporturi pentru flori

0
8360

Cum transformam paletii din lemn in suporturi pentru flori

Si ce daca este frig afara. Noi ne-am propus sa va coloram ziua cu aceste idei de suporturi pentru flori, suporturi confectionate din paleti de lemn. Deoarece sunteti obisnuiti cu proiectele creative prezentate de pagina noastra, propunem sa vedem impreuna ce se poate face din lucruri carora in mod normal nu le acordam o prea mare importanta. Paletii din lemn


Suporturi din paleti pentru ghivecele cu flori – Proiecte necostisitoare

Faptul ca paletii nu au in componenta lor un lemn de calitate, asta nu inseamna ca nu ii putem refolosi intr-un mod creativ. Stiti sau chiar ati vazut cu totii, o multime de piese de mobilier confectionate din paleti. Este un mobilier ieftin, dar si practic in acelasi timp. Balansoare, suporturi pentru flori sau garduri care delimiteaza gradina, toate sunt niste proiecte necostisitoare.

Cum transformam paletii din lemn in suporturi pentru flori

In cazul paletilor, transformare, este putin cam impropriu spus. Si asta deoarece nu trebuie sa-i dezmembram.Tot ceea ce trebuie sa facem este sa-i folosim in forma lor initiala. Iata!

Suporturi colorate pentru o gradina vesela

Pentru a avea o gradina vesela, indicat ar fi sa coloram lemnul din care sunt facuti paletii. Aplicarea unui strat de lac sau de vopsea in diverse nuante, nu face altceva decat sa confere si mai multa rezistenta lemnului. Dar si sa-i transforme intr-un punct de atractie in gradina. Priviti!


Ne place sa ne pregatim din timp cu idei de proiecte creative

Ne credeti sau nu, dar ne place sa ne pregatim din timp cu idei de proiecte creative. Prin urmare va invitam sa ramaneti alaturi de noi, pentru ce altceva decat pentru a va inspira din aceste imagini, care va arata cum puteti refolosi intr-un mod creativ paletii din lemn.

Un mod interesant de a orna paletii din lemn cu beculete.

flori flori flori flori

sursa foto: Pinterest