Cum transformam tamburii din lemn in mobilier pentru gradina

0
3063

Cum transformam tamburii din lemn in mobilier pentru gradina

Nu tocmai la indemana, tamburii din lemn sunt la fel de potriviti, ca si paletii de altfel, pentru a fi transformati in piese de mobilier pentru gradina, dar nu numai.


De ce am spus nu tocmai la indemana? Spre deosebire de paleti, pe care ii gasim cu usurinta in multe centre specializate, tamburii sunt piese rare. Prin urmare, daca intamplator aveti asa ceva in curte, nu-i puneti pe foc, dar nici nu-i aruncati, deoarece pot fi transformati in piese de mobilier pentru gradina.  Tamburii din lemn sunt masivi, au mult material lemnos in ei, de aceea pot fi decupati dupa bunul plac. Dar pot fi pastrati si in forma lor initiala.

Idei de a transforma paletii in mobilier pentru gradina

Prima piesa de mobilier, dar si cea mai simpla, care poate fi confectionata dintr-un tambur este o masa. Cu o umbreluta atasata, o astfel de masa poate fi considerata o piesa rustica in gradina. Iata!

 

mobilier pentru gradina mobilier pentru gradina mobilier pentru gradina mobilier pentru gradina mobilier pentru gradina

O idee buna de a pastra la rece bauturile preferate.

Mai puteti transforma tamburii din lemn intr-o tabla de joc. Nu ne mai amintim cum se numeste acest joc, dar cu asa activitati cei mici nu se vor plictisi in vacanta. Priviti!


Ei bine, nu doar aceste doua variante de mobilier pentru gradina le puteti realiza din astfel de tamburi din lemn. Mai pot fi transformati intr-un minibar cochet sau intr-un gratar. Nu stiti cum? Priviti imaginile de mai jos.

Nu doar exteriorul il puteti infrumuseta cu piese de mobilier din tamburi, ci puteti crea decoruri rustice si la interior. Iata!

Infrumusetam terasa cu piese de mobilier pentru gradina

Daca aveti un loc preferat pe terasa si va place sa stati pe inserat in mijlocul naturii, ia priviti aici idei de amenajari cu piese de mobilier transformate din tamburi.


sursa foto