Cum transformam un butoi vechi in decoratiuni pentru gradina – pas cu pas

0
1582

Cum transformam un butoi vechi in decoratiuni pentru gradina – pas cu pas

Intr-un articol postat recent mentionam faptul ca vom prezenta un proiect realizat chiar de mana noastra. Iata ca ne-am tinut de promisiune si va invitam, prin intermediul imaginilor de astazi, sa urmariti cum ne-am confectionat, din doagele unui butoi vechi pe care il aveam in curte, niste decoratiuni simple pentru gradina, decoratiuni cu care ne-am infrumusetat curtea plantand in ele cateva flori de sezon.


Este lesne de inteles ca ceea ce ne-a determinat sa le realizam, au fost chiar ideile postate de pagina ideipentrucasa.ro

Asadar, propunem sa urmarim pasii pe care i-am parcurs pana la finalizarea lui. Dar mai inainte de a va descrie fiecare etapa in parte, trebuie sa va spunem ca acest proiect nu a avut un grad mare de dificultate, ci mai curand simplu spre usor de realizat.

gradina

In prima faza am dezasamblat butoiul, rezultand o cantitate suficient de lemn pentru a realiza decoratiunile pe care ni le-am propus sa le confectionam.


gradina

Asa cum bine ati presupus urmatoarea etapa a fost sa curatam putin doagele rezultate, carora le-am aplicat un strat consistent de bait. Optional se poate aplica si un strat de lac, pentru a rezista in timp.

gradina

gradina

gradina

Cu ajutorul unei bormasini am gaurit cu grija capetele bucatilor de lemn luate doua cate doua.

gradina

Pentru a le fixa am folosit niste holtzsuruburi pe care le aveam in lada cu scule, suficient de lungi astfel incat sa treaca prin orificiile celor doua bucati de lemn. Odata incheiata si aceasta operatiune nu ne-a mai ramas decat sa conturam obiectul decorativ pentru gradina, dandu-i o forma de stea. Ceea ce am si facut. Si iata ce a iesit!


gradina

Nu uitati ca asteptam sa va exprimati parerea despre aceste decoratiuni, postand comentarii pe pagina noastra de facebook. Priviti si inspirati-va!

gradina

gradina

gradina

gradina