Curte foarte mica, dar amenajata intr-un stil confortabil, placut

0
315

Curte foarte mica, dar amenajata intr-un stil confortabil, placut

Transforma o curte foarte mica intr-o adevarata oaza de relaxare. Confortul se poate obtine cu ajutorul catorva trucuri utile. Fie ca vorbim de cateva corpuri de iluminat, de mobilier de gradina, dar si de flori colorate, toate aceste detalii transforma un spatiu banal intr-o oaza de relaxare.


Alegerea luminilor din curte

Indiferent ca vorbim despre corpurile de iluminat utile sau despre instalatiile de iluminat pentru ambient, corpurile de iluminat sunt ideale pentru curtea ta. Ele creeaza o atmosfera deosebita si sunt perfecte pentru un spatiu micut, dar confortabil.

Vei obtine si tu atmosfera pe care o doresti cu ajutorul corpurilor de iluminat.

Alege un spatiu cu umbra

Amenajeaza in curtea ta si un spatiu acoperit. Indiferent ca vorbim de soare sau de ploile scurte de vara, un astfel de spatiu acoperit te protejeaza si iti ofera ocazia sa petreci timpul in aer liber, indiferent de vremea de afara.


Mobilierul pentru gradina

Scaunele mari, mai ales cele din ratan sunt ideale pentru curtea ta. Sunt confortabile, placute si creeaza o atmosfera perfecta pentru relaxare. Scaunele din ratan sunt ideale pentru orice curte, mai ales atunci cand vorbim despre un spatiu micut.

Nu uita de pernele mari, pufoase, confortabile. Vei putea sa petreci timpul impreuna cu cei dragi in gradina sau in curtea casei tale. Aceste decoratiuni sunt confortabile si te ajuta sa te simti relaxat intr-un spatiu micut, dar placut.

Mobilierul din ratan – Practic, elegant, perfect pentru exterior si interior

Cele mai interesante idei pentru a te bucura de o terasa superba

Gradini micute, spatii ce pot fi atat locuri pentru recreere, dar si zone de lucru

Mini-casute realizate din bucati de lemn vechi, perfecte pentru o curte mica

Cum sa amenajezi o curte mica intr-un mod relaxant si prietenos

sursa foto: Pinterest