Curți absolut superbe, cu peisaje rupte din povești și ornamente fantastice

Curți absolut superbe, cu peisaje rupte din povești și ornamente fantastice

Aceste curți absolut superbe sunt inspiraționale și motivaționale atunci când vine vorba de amenajarea unei gospodării colorate, de vis, cu un peisaj rupt din poveștile copilăriei.


Aceste curți pot deveni o oază de relaxare, un spațiu desprins din povești, un loc unde poți să te bucuri de momentele libere atât singur, dar și împreună cu familia sau cu prietenii tăi. O curte colorată reprezintă un loc fantastic, primitor și prietenos.

Proiectele de mai jos sunt inspirația ideală pentru curtea casei tale. Ține cont și de sfaturile de aici pentru a te bucura de un loc mic, dar primitor, unde florile vor crește bogat și sănătos.

Ai grijă de solul din curte

Pentru a putea să plantezi flori care vor face un spectacol vizual în curtea casei tale, este important să te ocupi de fertilizarea pământului. Un sol fertilizat și distribuit uniform pe pământ îți va oferi șansa de a te bucura de flori care înfloresc frumos și bogat.


În acest fel, vei ști că plantele pe care le vei poziționa în curtea casei tale vor crește frumos și sănătos.

Optează pentru flori cățărătoare

Florile cățărătoare, ce înfloresc bogat și colorat sunt perfecte pentru o curte mică. Acestea nu doar că înfrumusețează spațiul, dar te ajută să creezi și o zonă de umbră sau un loc pe care să îl amenajez ca fiind o zonă de relaxare.

Florile ce înfloresc pe arcadă sau pe o pergolă din lemn pot să creeze și o zonă ceva mai intimă în curtea casei tale, o zonă delimitată de restul gospodăriei.


Spații de relaxare absolut senzaționale și colorate în curtea ta

Modalități uimitoare de a înfrumuseța gospodăria cu flori colorate

Cum plantezi un gazon nou din semințe – Detalii importante de care să ții cont

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI