Curti de pana in 150 de mp amenajate primitor, absolut superbe

0
11544
curti de pana in 150 de mp

Curti de pana in 150 de mp amenajate primitor, absolut superbe

Descopera cum astfel de curti de pana in 150 de mp pot fi transformate intr-o adevarata oaza de relaxare pentru tine si cei dragi. Daca locuiesti la curte, esti o persoana norocoasa. Indiferent de cat de mic este acest spatiu, mereu vei avea acel loc unde sa te relaxezi si sa te bucuri de o cafea sau un ceai in aer liber.


De aceea, articolul de astazi prezinta idei pentru ca tu sa amenajezi curtea, indiferent de cat de mica este aceasta. Sa decorezi un spatiu mic poate fi o adevarata provocare, iar galeria foto cu idei de aici o sa te ajute.

Alege mobilierul de gradina

In functie de numarul membrilor familiei, dar si in functie de cat spatiu ai disponibil, nu uita sa pui in curtea ta mobilier de gradina. Acesta este ideal pentru dupa amiezile libere si pentru momentele in care vrei sa stai in aer liber.

Aici poti bea un cafea sau un vin impreuna cu prietenii tai. De asemenea, poti sa te si relaxezi cu o carte buna sau revista preferata.


Alege o terasa acoperita

In prelungirea casei tale poti opta pentru a construi o terasa. Aceasta poate fi acoperita cu o pergola din lemn si acoperis rabatabil. De asemenea, poti opta si pentru policarbonat pentru a inchide fereastra sau doar pentru a o acoperi.

Terasele acoperite te pot ajuta sa te feresti de vant, de ninsori si de ploi, dar sunt ideale si pentru a proteja casa. O astfel de terasa va mentine caldura afara pe timp de vara si frigul pe timp de iarna. Pe langa izolarea casei, acest truc poate fi ideal pentru a mentine o temperatura optima in casa.

Inspira-te si din articolul de aici pentru a amenaja terasa casei tale.


sursa foto: Pinterest