Curti pline cu flori superbe – Idei frumoase de amenajari

0
3964

Curti pline cu flori superbe – Idei frumoase de amenajari

Iata cum aceste curti pline cu flori superbe impresioneaza toti trecatorii si te fac sa iti doresti si tu un astfel de peisaj spectaculos. Nu doar ca florile sunt superbe si impodobesc frumos orice spatiu, dar si activitatea de ingrijire a acestora este sanatoasa si placuta.


Dimineata, florile au nevoie de apa, dar si de indepartarea frunzelor sau florilor uscate. Prin aceasta actiune vei reusi sa le faci sa dezvolte mai multe flori colorate si frumoase.

De la flori agatatoare pana la flori in ghiveci, toate plantele sunt superbe si se potrivesc in orice gospodarie. Alege combinatii de flori colorate, de la flori galbene, albe, pana la flori in nuante inchise de mov sau albastru.

Trandafirii cataratori, plante absolut superbe

Trandafirii sunt plante absolut superbe, plante ce pot impodobi orice curte. Acestia sunt ideali pentru gospodaria ta, putand fi pozitionati chiar la intrarea in casa. De asemenea, poti alege si sa ii pozitionezi langa ferestre, pe suporturi din lemn.


Trandafirii pot fi roz, rosii, dar si de un galben superb. Toate nuantele te cuceresc pe loc.

Iata cum sa ai tufe bogate de trandafiri spectaculosi in curtea casei tale.

Spatiu amenajat din lucruri vechi, ce nu iti mai foloseau

O roaba veche, un suport din metal sau chiar un corp vechi de mobilier pot fi folosite pentru a fi transformate in suporturi pentru florile tale. Orice lucru vechi poate fi folosit in acest sens, iar tu te vei bucura de el, fara sa fii nevoit sa il arunci.


De exemplu, un spatiu amenajat dintr-o bicicleta veche poate fi perfect pentru florile tale, acesta servind drept suport pentru plante sau pentru florile colorate.

Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a realiza si tu cele mai frumoase suporturi de flori.

sursa foto: Pinterest